Home | tilburg

KEUKEN WRAPPEN IN TILBURG

Toe aan een nieuwe keuken, en woon jij in Tilburg of omstreken? Heb jij geen zin, tijd of geld voor een hele verbouwing? Laat dan je keuken wrappen!

Met speciaal ontwikkelde interieurfolie wordt de keuken in een nieuw jasje gehesen. Alle zichtbare delen aan de oppervlakte worden gewrapped, waardoor de folierand niet zichtbaar is. We hebben een uitgebreide selectie aan foliën, dus je kiest de look die bij jou past. We zorgen er altijd voor dat de kras- en stootbestendige folie perfect wordt afgewerkt, waardoor we 6 jaar garantie kunnen bieden. Wij gaan te werk met folie van zeer hoge kwaliteit, namelijk anti-kras interieurfolie. Deze folie kan dus zeker tegen een stootje. Overigens is de folie die wij gebruiken onderhoudsvriendelijk en laat het minimaal vingervlekken achter. Er hangen veel voordelen aan het wrappen van je keuken. Het is bijvoorbeeld zo gebeurd! Het wrappen van jouw keuken is al binnen één dag gedaan, terwijl een keuken laten spuiten of laten vervangen vaak enkele weken duurt.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Je keuken wrappen bij Wrapjekeuken is de makkelijkste manier om je keuken een make-over te geven. Wij wrappen je keuken op locatie en zijn in een dag klaar. Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden om jouw keuken een nieuwe look te geven? Dan kan je met ons contact opnemen via whatsapp, email of telefoon. Via whatsapp kun je eenvoudig een prijsopgave aanvragen. Stuur een paar foto’s van je keuken op, inclusief je woonplaats en ontvang binnen 48 uur een prijsopgave! Voor je het weet staan wij voor je deur en is je keuken binnen 1 dag omgetoverd!


WIL JIJ EEN NIEUWE KEUKEN, MAAR NIET VOOR EEN NIEUWE PRIJS?

Stuur ons via WhatsApp of e-mail wat foto's van de keuken + je woonplaats en ontvang binnen 48 uur een prijsopgave!

mail
whatsapp