KEUKEN WRAPPEN

WAT IS HET WRAPPEN VAN EEN KEUKEN?

Bij het wrappen van je keuken beplakken we de buitenoppervlakten van de keuken met speciale interieurfolie. Wij bieden een ruim scala aan kleuren en materialen, waardoor de keuken geheel naar persoonlijke wens te stijlen is. Op deze manier creëer je het gevoel van een nieuwe keuken, zonder troep of gedoe.


Door de kras- en stootvaste folie, blijft de keuken mooi en kan deze zeker weer 10 jaar mee.


Standaard in onze behandeling is het wrappen van het volledige buitenaanzicht van de keuken. Het aanrechtblad, de apparatuur, de binnenkant van de keukenkasten en de handgrepen zijn daar niet bij inbegrepen.


Het wrappen van het aanrechtblad bieden wij helaas niet aan.

WAAROM KEUKEN WRAPPEN?

Met het wrappen van je keuken bespaar je enorm veel geld en tijd ten opzichte van een renovatie of een nieuwe keuken. De keuken is namelijk binnen 1 tot 2 dagen klaar en brengt geen verbouwing en de daarmee gepaarde puinhoop met zich mee. Alles is mogelijk!

Keuken wrappen kosten

Omdat elke keuken uniek is hanteren wij geen vaste prijzen. Hierbij spelen verschillende factoren een grote rol: de grootte van de keuken, de bewerkelijkheid en de kleur of motief die je kiest zijn belangrijke factoren. Ook houden wij rekening met de reisafstand. Het wrappen van je keuken is goedkoper dan het compleet renoveren van je hele keuken. De minimale prijs van het vervangen van je complete keuken bedraagt rond de €5000,- terwijl je bij Wrap je keuken al vanaf €999,- je keuken volledig kan wrappen.