WAT IS HET WRAPPEN VAN EEN KEUKEN?

Bij het wrappen van je keuken beplakken we de buitenoppervlakten van de keuken met speciale interieurfolie. Wij bieden een ruim scala aan kleuren en materialen, waardoor de keuken geheel naar persoonlijke wens te stijlen is. Op deze manier creëer je het gevoel van een nieuwe keuken, zonder troep of gedoe.

Door de kras- en stootvaste folie, blijft de keuken mooi en kan deze zeker weer 10 jaar mee.

Standaard in onze behandeling is het wrappen van het volledige buitenaanzicht van de keuken. Het aanrechtblad, de apparatuur, de binnenkant van de keukenkasten en de handgrepen zijn daar niet bij inbegrepen.

Het wrappen van het aanrechtblad bieden wij niet standaard aan, maar is wel mogelijk. Vraag hierbij desgewenst bij het maken van een afspraak naar de voorwaarden en mogelijkheden.

WAAROM KEUKEN WRAPPEN?

Met het wrappen van je keuken bespaar je enorm veel geld en tijd ten opzichte van een renovatie of een nieuwe keuken. De keuken is namelijk binnen 1 tot 3 dagen klaar en brengt geen verbouwing en de daarmee gepaarde puinhoop met zich mee. Alles is mogelijk!

WAAROM?
Compleet zelf te stijlen
De keuken kan weer 10 jaar mee
De keuken kan worden gebruikt tijdens het wrappen
Voordeliger dan een volledig nieuwe keuken
Geen verbouwing nodig
Klaar in maximaal 3 dagen
6 jaar garantie* bij normaal gebruik
WAAROM KIES JE VOOR WRAP JE KEUKEN.NL

Wrapjekeuken.nl heeft een team ervaren wrappers dat al 10 jaar gepassioneerd wrapped. Door onze jarenlange ervaring met wrappen van motorvoertuigen en interieurdelen, snappen wij hoe elke soort folie werkt. Interieurfolie behoeft een hele andere aanpak en benadering ten opzichte van auto wrapfolie.

We denken graag met je mee en hebben een persoonlijke aanpak en (after)service. Daarnaast maken wij ten opzichte van veel andere partijen gebruik van A-merken interieurfolie en kunnen daardoor 6 jaar garantie* geven bij normaal gebruik. Een door Wrapjekeuken.nl gewrapte keuken geeft je weer 10 jaar plezier van jouw vertrouwde en tegelijkertijd nieuwe keuken!

BENIEUWD NAAR DE PRIJS?

Omdat iedere keuken uniek en ieders smaak anders is, hanteren wij geen vaste prijzen
Nog steeds benieuwd? Vraag dan een offerte aan